Musical Lucies valies

Eind september 2018 staan we met medewerkers, cliënten en vrijwilligers samen op de planken voor de uitvoering van een musical. Eén van de hoogtepunten van ons feestjaar.

Na vele brainstormmomenten met een werkgroep van medewerkers, en na het onder de arm nemen van een professionele regisseur, krijgt de verhaallijn vorm. Ook de titel is een feit: Lucies valies.

Lucie is een jonge vrouw die heel graag chocolade eet. Ze eet het zodanig graag, dat ze zelf chocolade wil leren maken. Tijdens de zoektocht naar het perfecte recept ontmoet Lucie verschillende mensen op verschillende plaatsen: roddeltantes en feestvierders in een cafetaria, oude wijze dames op een bankje in een tuin, gastvrije mensen in een Kerckstede-huis … Iedereen wil haar helpen.

Gedurende haar zoektocht wordt Lucie af en toe in de war gebracht door een positief en negatief stemmetje in haar hoofd, die elkaar tegenspreken en het soms wat bont maken. Gelukkig houdt haar eigen innerlijke stem haar op het goede pad.
Lukt het Lucie uiteindelijk om zelf chocolade te maken?
Kom het ontdekken op vrijdagavond 28 september, zaterdagmiddag of zaterdagavond 29 september in het SWOK in Staden. Ticketinfo volgt.

Er wordt wekelijks in de programmablokken dans, drama en percussie geoefend zodat we het beste van onszelf kunnen geven.

Kerckstede
Kerckstede
Kerckstede
Kerckstede
Kerckstede
Kerckstede
Kerckstede
Kerckstede
Kerckstede
Kerckstede
Kerckstede